مواد لازم : نصف پيمانه شكر معادل يك استكان + نصف پيمانه شكر معادل يك استكان نصف پيمانه معادل يك استكان خامه سه قاشق عسل سه قاشق غذا خوري كره طرز تهيه : تابه كوچك را روي حرارت ملايم مي گذاريم و نصف پيمانه شكر را در تابه مي ريزيم و مي گذاريم شكر روي حرارت ملايم بصورت مايع و يكنواخت در بيايد در طول پخت شعله احاق را زياد نمي كنيم . شكر كه بصورت مايع يكنواخت و عسلي رنگ در امد يك استكان خامه را اضافه مي كنيم بهتر است خامه را در هواي محيط بگذاريم مه وقت
اشتراک گذاری در تلگرام
درباره این سایت