مواد لازم : نصف پيمانه شكر معادل يك استكان + نصف پيمانه شكر معادل يك استكان نصف پيمانه معادل يك استكان خامه سه قاشق عسل سه قاشق غذا خوري كره طرز تهيه : تابه كوچك را روي حرارت ملايم مي گذاريم و نصف پيمانه شكر را در تابه مي ريزيم و مي گذاريم شكر روي حرارت ملايم بصورت مايع و يكنواخت در بيايد در طول پخت شعله احاق را زياد نمي كنيم . شكر كه بصورت مايع يكنواخت و عسلي رنگ در امد يك استكان خامه را اضافه مي كنيم بهتر است خامه را در هواي محيط بگذاريم مه وقت

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

صندلي داغ پارسي بلاگ دودل دانلود رمان فیلم های روز Mikey نول سکوریتی - Null Security gm land hell-girl Korean Dramas And Actors سختیهای مادری